Benvinguts a La Salle Alaior

Admissions 2024-2025

En aquest espai els guiarem en el procés d’admissions i matriculacions pel curs 24/25

EL PROCÉS D’ADMISSIÓ I MATRICULACIÓ

El procés d’escolarització per a infants que fan 3 anys l’any 2024 (P3), 2n cicle infantil, primària i ESO s'inicia el proper 20 de maig.
CALENDARI DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ (EI-EP i ESO)
  • Presentació sol·licitud: del 20 al 28  de maig
  • Publicació llistes provisionals: 12 de juny
  • Reclamacions: 13 a 17 de juny
  • Llistes definitives: 21 de juny
  • Matriculació d’ EI: del 24 al 28 de juny
  • Matriculació d’ EP: del 24 al 28 de juny
  • Matriculació ESO: del 26 de juny al 5 de juliol
Des del nostre centre estarem a la seva disposició per orientar a les famílies en aquest procés. (alaior@lasallevp.es o al telèfon 971372253).

Volem ser la teva  escola!

Els nostres trets d’identitat

Educació en valors

Com a centre La Salle, l’educació en valors i la verticalitat són eixos fonamentals de la nostra intervenció educativa.

Innovació Educativa (NCA)

El Nou Context d’Aprenentatge (NCA) és el marc metodològic integral dels centres La Salle. Combinam les metodologies actives i la nostra tradició.

Atenció personalitzada

És una de les nostres senyes d’identitat mitjançant un pla d’acció tutorial individualitzat (PAT) i un pla d’orientació acadèmic professional. (POAP)

Verticalitat

Oferim un projecte de continuitat dels 3 als 16 anys. Amb activitats internivells que fomenten la creació de comunitat i la corresponsabilitat.

Aprenentatge d’idiomes

Línia d’aprenentatge natural de la llengua anglesa des d’infantil. (centre BEDA i programa EOIES a 4t d’ESO)

Integració de la tecnologia a l’aula

Tenim una plataforma virtual d’aprenentatge pròpia (Sallenet) i es segueix un pla de competència digital i desenvolupament del pensament computacional d’infantil a ESO. Tenen dispositius des de 4t de primària.

Notícies del centre

Sortida Sa Granja 1r EP

Els alumnes de primer de primària, aprofitant que estem treballant el seminari de socials de “La mare terra ens cuida”, hem realitzat una sortida a sa granja de Maó per tal de conèixer de primera mà com funciona un dels sectors de feina, el sector primari. Amb aquesta...

Introducció al Mètode DISC a 4t d’ESO

Avui, els alumnes de 4t d’ESO han tingut la oportunitat de participar en un taller sobre la metodologia DISC, dinamitzat per na Rocío Rodríguez.El mètode DISC és una eina d'avaluació de comportament que classifica a les persones en quatre tipus principals: Dominant...

Celebram la DENIP

El 30 de gener és un dia important a la nostra escola, en l'àmbit mundial se celebra la Diada Escolar de la No-Violència i la Pau (la DENIP). El departament de pastoral del centre sempre coordina un projecte vertical que implica a tot el centre i que pretén donar...