Dimecres 30 d’octubre, dos exalumnes, na Carlota Pons Salort i en Joan Mercadal Pons, que van acabar l’ESO el passat mes de juny, han rebut el premi al rendiment acadèmic excel·lent del curs 2018-19, que entrega la Conselleria d’Educació i Universitat, durant l’acte celebrat a Es Mercadal.

La Sala Multifuncional va acollir l’acte de lliurament d’aquests reconeixements que s’entreguen a tot Balears als alumnes que acaben l’ ESO amb una nota mitjana igual o superior a 9. Els premis van ser lliurats a l’alumnat pel Conseller d’Educació i Universitat de les Illes Balears, Martí March, el Director General de Planificació, Ordenació i Centres, Antonio Morante i la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora. Aquests premis són un reconeixement dels mèrits d’aquests estudiants i un homenatge a tots els alumnes premiats de Menorca, i ens ha de servir per reivindicar la importància de l’educació en la societat. A l’acta també es va fer un reconeixement a l’esforç d’aquells alumnes que tot i que no tenen un expedient brillant, destaquen per la seva dedicació a l’hora de superar dificultats personals, educatives i del seu entorn sociofamiliar. Després del discursos pertinents de les autoritats, la Big Band d’Es Mercadal ens va interpretar tres magnífiques peces del seu repertori. Com a clausura es va fer una foto de grup amb tots els premiats de l’Illa, acompanyats de les personalitats que van assistir a aquest homenatge. Amb aquestes línies, volem felicitar a tots els estudiants guardonats i destacar i reconèixer l’esforç i la constància que requereix per part de tots ells el poder sortir en aquesta foto.

Especialment volem donar l’enhorabona a n’en Joan i na Carlota perquè sens dubte, és un reconeixement que s’han ben guanyat. I els diríem que mantinguin la il·lusió que els ha duït fins aquí. Enhorabona de nou a tots ells!