Marxa PROIDEBA 12 de maig

El Col·legi La Salle Alaior proposa aquest curs realitzar una marxa popular solidària amb la nostra ONG PROIDEBA. Es realitzarà el proper diumenge 12 de maig i la sortida tindrà lloc a les 9:30 hores des del pati de la nostra escola.

Es tracta d’un projecte proposat pel departament de pastoral, aprovat per l’Equip Directiu del Centre La Salle d’ Alaior i  inclós al Projecte La Salle Menorca. És una iniciativa solidària i tots els beneficis recaptats dels donatius que ofereixen els participants aniran a l’ONG de la nostra Institució per poder col·laborar en els projectes que desenvolupa.
Les inscripcions es poden realitzar a la secretaria del centre des del 29 d’abril fins al mateix dia de la caminada.

PROIDEBA (Promoció i desenvolupament a Balears) és una fundació dels centres La Salle. Forma part de la central PROYDE que es troba a Madrid i l’objectiu final és l’ajuda als països en vies de desenvolupament. Neix d’un dels eixos bàsics de l’ideari dels centres La Salle: Educar en la justícia i la solidaritat.

La marxa està oberta a totes aquelles persones que hi vulguin participar, i es desenvoluparà  dins de l’escola, en un circuit urbà que consisitirà en dues voltes a la ruta blava saludable (“Es Banyer”) del programa de promoció de l’activitat física per a la Salut facilitada per l’Ajuntament d’Alaior (uns 5,3 km aproximadament).

Volem compartir una caminada familiar, oberta a totes les edats i que té un objectiu solidari. Sensibilitzar i animar a la participació d’una marxa amb l’objectiu d’ajudar als que més ho necessiten i aprofitar per donar importància als beneficis que aporta la pràctica de  l’activitat física.