En aquestes dates es solia celebrar l’acte de lliurament del premi al rendiment acadèmic excel·lent del curs anterior. Aquest reconeixement s’entrega a les Illes Balears als alumnes que acaben l’ESO amb una nota mitjana igual o superior a 9.

Tot i açò, aquest any no hi podrem assistir perquè, tot i les queixes i oposició dels centres de les illes, la Conselleria d’Educació i Universitat, atesa la situació derivada de la crisi de la covid-19, va decidir, de forma excepcional, suspendre la convocatòria del curs 2019-2020.

Però des del nostre centre hem volgut retre un merescut homenatge als alumnes que haguessin rebut aquest reconeixement del seu treball i esforç acadèmic.  Així n’Andrea Lopera, na Mari Li Morello i en Marc Sintes van rebre per part del Director del centre i del Cap d’Estudis d’ESO un diploma en reconeixement dels mèrits acadèmics i com a homenatge a la seva trajectòria  i dedicació als estudis.

Amb aquestes línies, volem felicitar-los a més de destacar i reconèixer l’esforç i la constància que requereix per part d’ells el rebre aquest guardó. Els volem fer arribar la més sincera enhorabona ja que la Conselleria no ha estat capaç de fer-ho. Perquè, sens dubte, és un reconeixement ben merescut.

Per acabar, els voldríem dir que mantinguin la il·lusió que els ha portat fins aquí, que de ben segur,  els durà a aconseguir noves fites que es proposin.

Enhorabona de nou a tots ells!