S’atraca el Dijous Llarder i aquesta setmana els grups de primària han viscut una de les seves activitats més divertides: els tallers de confecció de disfreses. Els pares i mares que han pogut han vingut a l’escola i han compartit el taller amb els seus fills i filles. D’altres famílies ens han ajudat des de casa seva davant la impossibilitat de venir al centre. A tots ells, moltes gràcies!

Una activitat molt enriquidora per a tothom que ens ha permès xalar molt i fer realitat el nostre projecte junts. Compartint xerrades, somriures i manualitats hem preparat els nostres vestits, capells i decoracions!

Enguany, el nostre centre està adherit a la Plataforma Menorca pel Clima i la temàtica de les disfreses anirà al voltant de la defensa de la natura i la lluita contra el canvi climàtic. Per això, s’han emprat molts materials de desfeta per confeccionar els vestits i decoracions que volen ser un missatge clar de defensa de la biodiversitat i del nostre entorn més proper.

Prest estarem a punt per sortir de nou pel poble d’Alaior ben acolorits i més que mai serem la veu que vol posar de manifest que urgeix un canvi al nostre món.

Gràcies a tothom per col·laborar!

Vos esperam a tots!

Equip de primària