Els grups de 4t, 5è i 6è EP hem acabat el nostre primer projecte dedicat als valors bàsics per a una bona convivència.
A quart de primària ens hem centrat en  treballar les normes, les emocions, la resolució de conflictes i el treball en equip. També hem xerrat sobre les diferències que tenim les persones, la importància de la diversitat i també sobre les desigualtats que existeixen en el món. Hem acabat el nostre projecte creant un Univers familiar per promoure el bon comportament i el respecte cap els què ens rodegen.


El grup de cinquè hem fet activitats relacionades amb la pròpia identitat i la dels altres. Hem treballat el respecte cap a la persona en totes les seves vesants. I per acabar vam visitar les obres d‘una artista americana a Hauser & Wirth que ens van ajudar a entendre millor la importància dels valors per entendre la diversitat cultural de les persones.
A sisè hem fet un treball de recerca sobre la declaració dels drets humans, hem reflexionat sobre els nostres “herois i heroïnes sense capa” i hem investigat sobre les injustícies i els drets més vulnerables. Per acabar, hem recordat l’activitat de Free hugs del curs passat i hem sortit al carrer a explicar els nostres compromisos per a un món millor.

Un primer projecte centrat en la convivència que ens afavorirà començar el curs de la millor manera possible.