El passat dijous els alumnes de 4t d’ESO vam tornar a visitar als alumnes de 5è d’educació infantil que apadrinam amb l’activitat d’hort. Estàvem tots molt contents de tornar-nos a trobar i l’objectiu era, aquesta vegada, anar a recollir lletugues i endívies.

Primer a la seva classe, els alumnes d’infantil ens van explicar que ja havien escollit nom de la classe: “Els policies” i que en aquestes setmanes sense veure’ns havien anat a visitar la comissaria d’Alaior i que en breus anirien a veure els bombers. Ho vam trobar molt interessant.

A l’hort vam poder collir les lletugues i endívies. En tornar a la classe ens vam rentar les mans i vam jugar i rallar una estona junts. Alguns van llegir un conte, jugar amb la cuineta…

Un poc més tard, els alumnes de 4t d’ESO van demanar a la mestra Fanny si encara es feia n’Ulises, un dels Programes d’Estimulació de La Salle que als alumnes majors recorden amb molta estimació. La mestra tot d’una els va treure els packs d’Ulises i en Guillem de 4t d’ESO va llegir les diapositives als alumnes.

Sense planificar-ho va sortir una activitat molt entranyable on els més majors van compartir els seus records amb els d’infantil i van cantar junts i recordar el que feim cada matí amb n’Ulises als centres La Salle.

Va ser una experiència emotiva que voldríem repetir. Deixam aquí algunes fotos perquè vegeu com vam desenvolupar l’activitat.