Una de les novetats del nostre Projecte Educatiu per aquest curs és la introducció del mètode d’anglès “Kids & Us” al curs de 4t d’Educació Infantil. Es tracta d’una aposta per l’aprenentatge natural de la llengua anglesa que ha estat possible gràcies al suport de la nostra APIMA.

Iniciam el camí amb els més petits i petites del centre amb l’objectiu de valorar la conveniència d’anar estenent aquesta metodologia en els cursos posteriors.

La filosofia del mètode es basa en aprendre la llengua anglesa com si fos una llengua materna. A l’hora d’anglès, el grup es desdobla i la meitat de la classe fa la sessió amb la mestra de llengua estrangera. La resta queda amb la tutora i, a continuació, s’intercanvien.

La mestra es dirigeix a ells i elles de manera personalitzada, únicament en anglès i d’aquesta forma els fillets i filletes van interioritzant les diferents expressions i s’animen a anar parlant en anglès.

Kids & Us té sobrada experiència en el sector de l’ensenyament – aprenentatge de llengua anglesa i la nostra proposta l’inclou en el currículum acadèmic posant aquesta oportunitat a l’abast de tot l’alumnat de la classe.

A més de la tasca amb la professora d’anglès, diàriament, amb la tutora l’alumnat escolta unes pistes d’audio que recolzen la tasca realitzada en la sessió d’anglès i afavoreixen la familiarització de la seva oïda amb la llengua anglesa.

Al llarg del curs continuarem informant des d’aquest espai web. Segur que serà molt profitós i divertit!