Ja arriba Nadal i com és tradició a la nostra escola, aquest any el departament de Pastoral ha optat per la confecció d’un nou Betlem per representar el nostre significat d’aquesta festivitat d’una manera original i cooperativa.

Es tracta de poder confeccionar un naixement amb tots els detalls fet per cada un dels nostres alumnes. Com ho farem? Cada fillet/a haurà de dur una peça per poder formar entre totes les classes un betlem ben animat!  

D’aquesta manera els més petits de l’escola; P3, P4 i P5 ens dibuixaran un fons poblat d’estrelles, el qual enllestiran a classe amb les seves mestres. Els alumnes de 1r i 2n de primària podran dur un animalet per tal de poder afegir tancats al nostre betlem, els de 3r i 4t podran dur pastorets i pastoretes de qualsevol tipus per tal d’animar l’arribada al naixement  i els alumnes de 5è i 6è tot el que fa referència al decorat com casetes, ponts, pous, etc. L’escola afegirà el naixement amb les seves figuretes i portal.

Si cada fillet/a du una sola peça, entre tots podrem muntar el nostre betlem per poder donar la benvinguda al Nadal.

Cada tutor@ recollirà les peces segons la seva classe fins el dia 25 de novembre. Seran els alumnes de secundària els encarregats de dissenyar aquest divertit i original Betlem!

Vos animem a que col·laboreu i participeu en aquest projecte. Junts tot és més fàcil!

Dpt. Pastoral