Un any més hem celebrat el dia de Sant Joan Baptista de La Salle com l’ocasió es mereix. Després d’una setmana dedicada a la reflexió cap al nostre fundador, aquest divendres el temps ha permès que durant el dia petits i grans hagin gaudit de les diferents activitats que s’han dut a terme al nostre centre.

A primera hora del matí tots els alumnes del centre hem fet una celebració. Cadascú a dins la seva aula, hem partit de la figura del nostre Fundador i hem reflexionat sobre el model de persona que pot ser ell per a nosaltres, acabant amb una dinàmica plástica al voltant de les papallones, un dels símbols del lema del curs. 

Alguns han preparat jocs dins classe, altres han sortit a fer una petita volta fora de l’escola per endevinar i descobrir l’enramat primaveral del poble, altres han fet dinàmiques i tallers diversos… Després ens hem reconfortat amb un bon berenar de coca i xocolati, i hem jugat un poc al pati.

Acte seguit ens hem dirigit a classe per perfilar el projecte conjunt anomenat OR ARTE. Aquesta iniciativa ha apropat a cada curs a la figura d’un artista o una època concreta de la Història de l’Art. Mitjançant una sèrie de dinàmiques vivencials i de taller hem tractat de descobrir, juntament amb els companys  i companyes, les emocions, relats bíblics, èpoques històriques… que cada obra d’art ens suggereix.

Tot allò que hem creat a aquesta activitat serà contingut d’una exposició que compartirem virtualment a final de curs amb la comunitat educativa de La Salle Maó, donat que es tracta d’un projecte conjunt dels dos centres de Menorca coordinat pels departaments de pastoral. 

El matí ha transcorregut d’una manera lúdica i ha servit per reviure els valors lasal·lians d’una banda, i per altra per passar-ho bé i compartir una diada de germanor dins cada grup classe compartint un mateix projecte i camí.

Bona diada de La Salle a tothom!