Després d’unes setmanes de preparatius, de feines plàstiques, de recerca d’informació, de tallers de famílies, de reflexions… Avui, dijous 20 de febrer, dijous Llarder, hem sortit al carrer per mostrar aquesta gran feina i per enviar un missatge de conscienciació: Cuidar i respectar el nostre entorn, no és una obligació, és una responsabilitat i depèn de tots nosaltres. El matí ha estat ben entretingut i divertit. Les etapes d’infantil i primària han desfilat pels carrers del poble, amb la temàtica: El canvi climàtic, la mar.

Els més petits anaven vestits d’animals en perill d’extinció: la tortuga marina, el peix Napoleó i el cavallet de mar. A primària hem continuat amb la temàtica: el dofí, les meduses, l’estrella de mar, el cranc… i els majors han reivindicat les 3 R (reciclar, reduir i reutilitzar), la contaminació i brutícia que generam en el nostre planeta. El recorregut de la desfilada ha començat del nostre centre en direcció cap a la plaça constitució, on ha continuat fins a la plaça des Ramal. Allà hem pogut saludar als vellets/es del centre geriàtric. Un cop feta la volta a la plaça des ramal hem enfilat cap amunt en direcció a l’Ajuntament on hem pogut visitar a nen Bernat Figuerola.

Finalment, hem baixat fins a l’escola on hem gaudit ballant i jugant al polivalent. Des d’aquest espai, volem agrair a totes les nostres famílies per la seva col·laboració i ajuda en la confecció de la disfressa d’enguany. Moltes gràcies! Etapes d’Infantil i Primària