Els alumnes de 1r i 2n d’ESO han assistit aquest dijous al concert didàctic “Història del Rock”, celebrat en un marc immillorable, com és el Teatre Principal de Maó.

Una banda liderada pel cantant ciutadellenc Cris Juanico, acompanyat de quatre músics més, han alternat la interpretació en directe de blocs de fragments de cançons enllaçades entre sí i presentacions en vídeo de l’època i/o les circumstàncies històriques, socials o culturals de cada una d’elles, dels seus autors i de l’estil en què s’inscriuen.

Un concert on s’ha fet un repàs dels diferents estils musicals que engloben el rock des dels anys 50 fins l’actualitat, on els alumnes han pogut disfrutar de temes de Chuck Berry, Elvis Presley, Pink Floyd, Bob Dylan, The Beatles, The Rolling Stones, Jimy Hendrix, Led Zeppelin, The Police, Queen, Michael Jackson, REM, etc.

Per completar la sortida, després de l’excitació del concert, tocava recuperar forces i descansar. Ja era hora de berenar. I hem anat a l’explanada. Seguidament ens hem separat en dos grups. Els alumnes de 1r d’ESO han visitat la Cadena Ser on han pogut veure com es treballa a la ràdio i fins i tot han pogut participar en directe al Magazine de les 12:20h que presenta en Lluís Soler.

Els de 2n d’ESO, han visitat les instal·lacions del diari Menorca. Allà han pogut veure tot el procés de fabricació d’un diari des dels periodistes que són qui cerquen les notícies, fins a la màquina rotativa que els edita. Finalment ens hem acomiadat i ens hem endut un diari perhom.

Agraïm a totes les persones que han fet possible aquesta visita.