Avui els grups de tercer i quart d’ESO han gaudit d’un moment molt especial. Ens hem connectat virtualment amb els exalumnes de les promocions que van acabar  secundària a la nostra escola fa dos o tres cursos.

Una activitat especial, molt emotiva, que tenim com a tradició a l’escola des de fa molts cursos i que l’any passat a causa de la pandèmia no es va poder realitzar.

Cadascun d’ells ens ha compartit la seva pròpia experiència vital des que van començar els estudis postobligatoris fins ara. 

Sempre és una experiència molt enriquidora compartir aquest moment perquè els nostres alumnes tenen l’oportunitat d’escoltar les vivències personals de persones molt properes a ells i elles.

Moltes gràcies per la vostra disponibilitat i per transmetre uns valors de vida tant encertats. Per a noltros, com a equip de professorat és una satisfacció sentir-vos parlar de superació personal, proposar-se noves fites i prendre decisions. Heu fet veure que viure és superar les proves que ens trobam en el camí.

Enhorabona i molta sort pel futur!