A l’etapa de Primària hem iniciat aquest nou curs amb molta il·lusió i alegria. Els primers dies han estat de retrobaments, de conèixer nous companys, nous mestres i noves activitats i dinàmiques d’aula.

Les celebracions d’inici de curs han anat lligades al lema d’enguany “IMAGINA”, on cada classe ha creat el seu espai de somnis i desitjos que els acompanyarà al llarg de l’any escolar.

No han faltat les dinàmiques de grup per tal de conèixer-nos una mica més a nosaltres mateixos i als demés, a través de jocs i activitats del programa Hara (educació emocional i interioritat).

A l’aula hem començat a familiaritzar-nos amb els nous equips cooperatius. El treball cooperatiu continua sent la metodologia principal en les nostres activitats i feines diàries. Ajudar-nos, respectar-nos i aprendre dels uns als altres, més i millor. La diversitat, la suma de tots els membres, enriqueix la feina personal i de grup.

Les noves tecnologies continuen sent molt presents a l’aula i són una eina bàsica en la formació del nostre alumnat. També són una eina present en la comunicació amb les famílies, a través de la WEB, SALLENET i GESTIB, per tal de poder disposar de la informació i comunicació d’una manera més ràpida i còmode.

Es presenta un curs emocionant, ple d’activitats, sortides, projectes, concursos, jocs i molt més. Com a novetat, el mes d’octubre engegarem els Tallers als dos cicles de Primària, on els alumnes podran aprendre mitjançant l’experimentació, el treball cooperatiu i el joc. Les activitats estaran enfocades a fomentar la creativitat de tots els alumnes.

Feliç curs

Equip de Primària