Un any més ens hem reunit per MANIFESTAR EL NOSTRE DESIG DE PAU A TOT EL MÓN. A la nostra escola agafem el compromís de treballar per una cultura de pau.

Com a símbol principal s’ha treballat donar ales a la pau, i per dur a terme aquesta activitat tots els alumnes de l’escola des dels més petits fins a secundària han dissenyat unes plomes amb bons desitjos per confeccionar unes ales fetes amb totes les bones intencions, voluntat, pensaments, emocions… dels nostres alumnes.

Nosaltres tenim la sort de viure en un racó del món on gaudim de la pau però encara hi ha molta feina per fer i, moltes vegades, observem situacions amb manca de pau. Resoldre aquests petits conflictes està a les nostres mans i aquest hauria de ser el nostre compromís. És cosa de tots contribuir a millorar aquestes situacions i a ser capaços de demanar perdó quan és necessari. Només amb el diàleg es poden solucionar els conflictes.

La pau és compromís, és treball positiu, és paraula i també són fets. És denúncia de situacions injustes, és treball conjunt per transformar tot allò que no ens agrada. D’aquesta manera ha quedat visible la resposta dels nostres alumnes a les plomes fetes amb tanta dedicació, cura i il·lusió.

El resultat ha estat una composició de dues ales fetes amb les plomes de tots els que formem part de la nostra escola, les quals hem pogut visitar per grups i ens hem entretingut a poder veure tots els missatges i fer-nos una foto com a record de què junts som més forts i podem canviar tot allò que ens proposem.

Gent petita fent accions petites poden canviar la manera de veure les coses!

Departament de pastoral