A La Salle Alaior “estem fets de bona pasta” i per això iniciam avui una campanya solidària en col·laboració amb CÀRITES. Volem donar suport al seu banc d’aliments i des de l’escola sumar-nos a la recollida d’aliments que es necessiten per tal de poder abastir i arribar a totes aquelles famílies del poble d’Alaior que ho han de menester.

Amb el lema de la campanya “Estem fets de bona pasta” els alumnes i les famílies de La Salle Alaior poden col·laborar donant paquets de qualsevol tipus de pasta o sopa (que no siguin espaguetis, ja que al banc d’aliments és del que més existències té). Així contribuirem a permetre que els que ho necessiten puguin disposar d’ un aliment tants bàsic i important per tenir una dieta equilibrada.

Aquesta iniciativa la desenvoluparem al llarg de 15 dies (des del dia 1 fins al 15 de novembre) a la campanya “Estem fets de bona pasta” ja que des de Càrites ens han fet arribar que era un dels aliments bàsics que mancaven i tenien poc estoc, per açò des de l’escola vos animem a participar a tots i totes… Així ens sumam a altres campanyes de recollida que també recolzam des de l’escola i que permeten a Càrites fer la labor tant necessària que desenvulpen al poble.

Els alumnes de La Salle Alaior estan fets de molt bona pasta!