La primera setmana de juliol sempre la dedicam a fer algun curset per al professorat seguint el pla de formació continua del centre. En aquesta ocasió, la nostra companya Ada, responsable del Sistema de Gestió de la Qualitat del centre i d’Identitat és qui ha guiat aquesta formació que tindrà continuitat en setembre.

Hem aprofundit en el coneixement del Manual de Qualitat, en els Processos que guien el sistema de gestió al centre,…però el més important, ens hem apropat a la Qualitat Educativa d’una manera amena, pràctica i útil que ens ha permés aprofundir també en la nostra Identitat i posar-nos objectius de cara al proper curs per generar així un Pla Estratègic.

Hem fet diferents dinàmiques cooperatives, en les que equips formats per professorat de les diferents estapes educatives, anàvem rallant del nostre compromís i implicació en el projecte educatiu del centre.

Per acabar les jornades formatives i, com no podia ser d’altra forma, la Cap de Pastoral, na Begoña, ens ha preparat una dinàmica celebrativa al voltant del lema d’enguany: “La teva alegria, la meva”. Amb una sèrie d’activitats de risoteràpia hem posat punt i final a aquest curs 2017/2018, amb la mateixa alegria que el vam començar en setembre.

Ara toca recarregar piles i preparar amb il·lusió el curs 2018/2019, any del Ticentenari de la nostra Institució!