Tancam avui la setmana de La Salle amb la celebració de la festa escolar, gaudint junts d’un matí de convivència i germanor. Ja en teníem tots moltes ganes de poder compartir l’espai i el temps per gaudir junts del que suposa formar part de la comunitat educativa de La Salle Alaior.

La primera pista de que el matí era especial ha estat l’oloreta a xocolati cuit que hi havia a l’escola quan hem arribat a primera hora del matí. Na Isabel i na Margarita han arribat ben prest per preparar el magnífic xocolati que hem berenat tots més tard, els hi agraïm a ella el seu esforç, estava boníssim!

El primer moment compartit ha estat la celebració de l’Eucaristia a la porxada de l’escola conduïda pel nostre capellà el senyor Bosco. Agraïm especialment la seva dedicació i també la del grup de músics i cantants que ens ha acompanyat.

Després, cada curs ha pogut gaudir d’un magnífic berenar amb el xocolati i la coca bamba tradicionals. Un grup de mares i pares molt ben organitzats s’han encarregat de col·laborar perquè tot sortís bé amb els més petits, els agraïm especialment la seva visita i ajuda.

En acabar el temps de pati, els diferents cursos de primària i de secundària s’han organitzat per compartir diferents esports i jocs tradicionals. Hem xalat molt i us deixam algunes imatges de les diferents activitats que s’han organitzat.

En el cas de l’etapa d’infantil les mestres han preparat tres ambients diferenciats: un al pati d’experimentació i de jocs manipulatius, un al polivalent de psicomotricitat i activitats esportives i, finalment, un tercer ambient dedicat a la part d’interioritat i d’aproximar-se a La Salle a través de conèixer i treballar el lema d’enguany de la fundació la Salle Acull que diu: “Nosaltres es fa amb altres”.

Un matí ben complet que hem gaudit en companyia i amb la il·lusió de recuperar a poc a poc les nostres tradicions més arrelades.

Ara arriba el cap de setmana i ens toca descansar per recuperar forces de cara al tram final del curs. Bon cap de setmana a tothom, recordau que junts Som La Salle!