Una de les tradicions més polides de la nostra comunitat educativa és, sense dubtes, l’Homenatge a la Vellesa que hem celebrat aquest matí. La jornada ha començat amb una Eucaristia a Santa Eulàlia presidida pel Senyor Bisbe. Després, tots els convidats i els seus acompanyants s’han dirigit al polivalent del nostre col·legi que ha acollit el berenar de germanor.

De manera biennal, la comunitat de La Salle Alaior ret homenatge als majors de vuitanta anys del poble. La comissió organitzadora, manté aquesta tradició tant entranyable amb tota l’il·lusió. Els alumnes de 3r i 4t d’ESO col·laboren com a cambrers d’excepció d’aquest esdeveniment.

Avui, prop de 400 persones s’han retrobat al nostre col·legi, aquestes són les tradicions que provenen de les nostres arrels i que volen transmetre als nostres alumnes els valors de la família, la solidaritat, el respecte pels majors.

Des d’aquestes línies volem agrair a tots els que han fet possible l’acte d’avui, cadascú des de la seva aportació ha aconseguit que tot fos un èxit.

Esperem poder gaudir molts anys més d’aquesta activitat, ens veim una altra vegada al 2019!