Quan arriba el darrer dia de feina abans de les vacances la cap del Departament de Pastoral sempre ens té preparada, amb molta creativitat i il·lusió, una celebració que ens permet aturar-nos un moment , reflexionar sobre el nostre moment vital i extreure alguna conclusió que ens és sempre molt profitosa tant a nivell personal com a nivell professional.

Està clar que aquest curs no ha estat com pensàvem, les circumstàncies han fet que el lema d’enguany “Imagina” fos més que un eslògan i esdevingués un repte per tot el claustre. Amb creativitat i feina en equip, ens hem anat adaptant a la realitat que la pandèmia del Covid-19 ens feia viure. Avui era moment de reflexionar i quedar-nos amb allò positiu, amb aquell aprenentatge vital que, de bon segur, tots hem fet.

Així que l’encarregada de HARA i la Cap de Pastoral ens han permès retrobar-nos amb nosaltres mateixos mitjançant una visualització molt polida i una dinàmica en la que cadascú de nosaltres ha cercat la frase que millor representava el moment vital en que es troba.

Per torns hem anat omplint el camí de la recerca del tresor que ha estat símbol de la celebració de tancament del curs. La darrera cançó de Pau Donés «Eso que tú me das» ens ha servit per ambientar la dinàmica.

En acabar aquest acte, hem tingut un moment molt emotiu, el reconeixement que hem fet entre tots a la bona tasca realitzada pel nostre company Joan Villalonga durant aquest temps que ha estat Cap d’Estudis d’Infantil i Primària. El nostre director li ha dirigit unes paraules d’agraïment i ell ha contestat amb un missatge sincer i emotiu cap a tots els companys/es.

Ara la resta del juliol, l’equip directiu té la tasca de coordinar, juntament amb els encarregats dels nostres projectes, el tancament de certs temes relacionats ja amb el reinici de les activitats lectives curs en setembre.

Esperem que ens tornem trobar amb normalitat per iniciar un nou curs, el 2020/2021. Ara a gaudir de l’estiu amb la família i els amics. Molta salut per a tothom!

Claustre de professorat