I SI LA SALLE ALAIOR OFERÍS ANGLÈS ALS VOSTRES FILLS FENT SERVIR EL MÈTODE CAPDAVANTER EN ENSENYAMENT D’ANGLÈS ….

És un plaer adreçar-nos a vosaltres per presentar-vos Kids&Us School of English, el mètode d’anglès per a nens i nenes a partir d’un any capdavanter a Espanya. Actualment més de cent mil nens ja aprenen anglès amb Kids&Us en més de tres-cents centres situats en nou països.

Kids&Us és una metodologia d’aprenentatge d’anglès basada en l’adquisició de la nostra llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani. Amb el mètode Kids&Us, els nens són exposats a la llengua anglesa de manera global, sense restriccions, amb situacions i contextos adaptats a la seva edat.

Si comencem a aprendre la llengua materna des del primer dia de vida, per què en el cas d’una llengua estrangera ha de ser diferent?

Amb Kids&Us, els nens a partir d’un any poden començar a aprendre anglès d’una manera totalment diferent i innovadora. Tant el material pedagògic com les dinàmiques que es fan servir en les nostres sessions les crea i desenvolupa el Departament Pedagògic de Kids&Us amb un únic objectiu: que els nostres alumnes adquireixin una alta competència lingüística en anglès.

Kids&Us obre el seu primer centre a Menorca, situat a Maó. Per facilitar la mobilitat s’ofereix a les famílies de La Salle Alaior la possibilitat de realitzar els cursos a l’escola, com si fós una activitat extraescolar.

Per garantir l’absorció de l’anglès com si es tractés d’una llengua materna, l’estímul ha de començar des de ben petits. L’accés al mètode es pot realitzar des del primer any de vida fins com a molt tard segon de primària. Un cop dins hi ha continuïtat fins els divuit anys. Per tant, s’oferirà la metodologia Kids&Us a tots els alumnes des de P3 fins a segon de primària amb la conseqüent continuïtat. Les places seran limitades i es treballarà amb grups de com a màxim vuit alumnes.

Us informarem amb més detall a la reunió d’inici de curs de principis de setembre. Si voleu conèixer més sobre l’univers de Kids&Us us facilitem la nostra pàgina web: kidsandus.es

Podeu contactar amb nosaltres directament enviant-nos un correu electrònic a mao@kidsandus.es, a través de la nostra pàgina de Facebook o trucant-nos al 680 46 46 33. Presencialment ens trobareu al C/ Borja Moll, 14, local 8 de Maó cantonada amb C/ Campament de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h.