Ahir, dijous 29 de juny, els claustres de La Salle Alaior i La Salle Maó ens vam reunir amb els membres de l’equip d’animació del Sector València- Palma i vam compartir una jornada de formació força interessant.

En Tomeu Martorell va guiar la reflexió del matí amb el fil conductor del lema d’enguany, que ens ha convidat a “Mirar més enllà”.

El germà José Maria Valero, va fer una xerrada / reflexió sobre el que ha estat aquest curs i els reptes que com a institució tenim per endavant. A continuació, va venir la part formativa del matí de la mà de’n Toni Ramos que ens va rallar de la nova aposta metodològica institucional l’Estructura Cooperativa de l’Aprenentatge Basada en Projectes (ECAbP).

Just després els membres dels dos claustres es van reunir per equips i van completar unes activitats de reflexió sobre l’estructura cooperativa de l’aprenentatge.

La darrera xerrada la va conduir el germà Jesús Félix, que va venir expressament des de Madrid, on forma part de l’EAD per informar sobre les línies organitzatives de l’Institució La Salle per als propers cursos.

La clausura de l’acte va tenir com a protagonista a la nostra directora de RED, la sra. Joana Maria Cunill que va aprofitar per fer un poc de memòria de les activitats realitzades i retre homenatge al germà José Maria Valero, que el proper curs deixa el seu càrrec.

El germà Miguel Àngel Sanz va concloure presentant el nou lema pel curs 2017/2018: “La meva alegria és la teva”. I tots junts, vam acabar la jornada amb un dinar.