La classe de 5è d’Educació Infantil (4 anys) ja té nom: Són la classe dels policies. I per celebrar-ho, han et una visita a la comissaria de la policia local d´Alaior.

Allà  ens esperava en Xavi, el policia tutor, i altres agents que estaven de guàrdia en aquell moment. Després de presentar-se ens ha demanat si  teníem cap pregunta a fer-li o si volíem començar a veure les instal·lacions, magatzems, despatx, etc.

Hem visitat l´oficina a on s’atén a la gent i hem conegut na Marina, ella és l´encarregada d´agafar el telèfon i també és la que utilitza les emissores , el micròfon, el telèfon d´emergències 112…..hem pogut escoltar algunes cridades de la gent i hem saludat pel micròfon a un guàrdia que estava de servei al Ramal.

També hem vist els magatzems de material a on es guarden els escuts, armilla, llanternes… ens han mostrat l’armer, el despatx del cap de policia, a qui hem saludat, i les  altres dependències com vestuaris, cuina …. També hem vist la cel·la a on s´hi posa algú quan és detingut per els policies i se l´ha de retenir algunes hores.

Quan hem acabat de visitar les instal·lacions hem sortir defora i allà hi havia tres cotxes de policia, una moto i en Max, el ca policia i ajudant dels nostres agents. També ens han deixat pujar als vehicles i posar els llums i les sirenes…

NOSALTRES ENS HO HEM PASSAT SUPER BÉ!!!