Començam un nou curs i amb ell, moltes il·lusions, reptes i fites per aconseguir. El professorat de secundària va rebre a l’alumnat amb una jornada d’acollida que tenia objectius diversos; tant a nivell de convivència com a nivell acadèmic.

La presentació del lema d’enguany: “IMAGINA”, la celebració d’inici de curs i la decoració entre tots i totes de les cartelleres de les aules van ser les activitats relacionades amb la CREATIVITAT, que és el valor que compartirem els col·legis de La Salle enguany.

Des de la tutoria, aquests primers dies els empram per revisar la planificació general del trimestre, recordar aspectes organitzatius d’etapa, el funcionament de la plataforma digital sallenet… També feim dinàmiques de grup per conèixer a nous companys/es i/o enfortir vincles de convivència.

Hem tingut moments d’avaluacions inicials i primeres tasques acadèmiques. Aquestes ens recorden que el curs ha començat i que ens hem d’organitzar i centrar en les nostres responsabilitats per tal de posar-nos objectius i lluitar per aconseguir-los.

La propera setmana, concretament el dimecres dia 25 de setembre està convocada la primera reunió de famílies d’aquest curs. En ella el cap d’estudis i els tutors/es de grup tindran una trobada amb pares i mares per tal de comentar els objectius del curs tant a nivell de desenvolupament acadèmic com personal per a cadascun dels grups de secundària. La reunió està prevista a les 19:30 hores.

Al llarg del curs, el nostre espai web serà una finestra oberta per anar mostrant com organitzam a La Salle Alaior l’etapa de secundària, centrant-nos en cadascun dels nostres alumnes per acompanyar-los en el seu camí personal i acadèmic. Segur que, com diu el lema del nostre Projecte Educatiu de Centre, “Junts tot és més fàcil”.

Bon curs a tothom!

Equip de secundària