Una de les tradicions més polides del nostre centre, l’Homenatge a la Vellesa, arriba enguany a la 25a edició. Es tracta de compartir una jornada de celebració amb els octogenaris del poble d’Alaior. En la seva anterior edició, va reunir a unes quatrecentes persones al polivalent de la nostra escola.

Adaptats a la situació de pandèmia que estem vivint i donat que era impossible reunir a tantes persones com era habitual, els membres de la Comissió de l’Homenatge han estat creatius i s’han organitzat que portar el berenar aquesta vegada a domicili.

Així, aquest passat dissabte, a això de les 6:30h del matí l’escola ja començava a fer oloreta de xocolati cuit i a poc a poc anaven arribant al centre les persones que amb tota la seva il·lusió mantenen viva aquesta tradició que va començar fa ja unes quantes dècades.

Els primers anys, alguns pocs, es feia anual i després ja es va agafar el costum de celebrar l’Homenatge cada dos anys. Així aquesta edició seria la vint-i-cinquena. La Comissió organitzadora està formada per diverses persones vinculades d’una manera o altra amb La Salle Alaior. Una iniciativa que es manté viva gràcies a la solidaritat i dedicació d’aquestes persones i a l’ajuda d’alguns patrocinadors.

Cap allà a les 9h s’ha començat a repartir el berenar casa per casa. En total s’han fet uns 400 berenars, que s’han duit a domicili o als residents del Geriàtric d’Alaior.

Una vegada més, l’experiència ha estat molt emotiva. Esperem que prest poguem recuperar la costum de celebrar l’Homenatge presencialment.

Gràcies a tots els membres de la Comissió per mantenir viva aquesta tradició tan polida!