Avui, set alumnes de 6è del nostre centre, acompanyats de les mestres Lina Giménez i Laura Serrano han viatjat a Palma per assistir a l’acte oficial de lliurament de premis del Concurs “¿Qué es un Rey para ti?

En aquesta 38 ena edició han participat 168 escolars d’entre 3r EP i 2n d’ESO procedents de 19 centres educatius. A l’acte oficial celebrat avui a Palma a la Seu de la Consergeria de Salut i Consum. De les 40 obres exposades que han resultat finalistes entre totes les participants de la nostra Comunitat Autònoma hi havia els 7 finalistes del curs de sisè de La Salle Alaior.

La nostra alumna Maria Pou Goñalons, ha estat la guanyadora de les Illes Balears i representarà a la nostra Comunitat Autònoma a l’audiència reial que el rei Felipe VI oferirà als escolars guanyadors de cada Comunitat Autònoma.

El seu treball és un fantàstic retrat del Rei amb uniforme de gala i la bandera espanyola de fons que li ha permès guanyar la fase autonòmica. En breu, es farà pública la data de la cita a la capital espanyola on na Maria podrà conèixer al monarca i explicar-li la seva feina.

Allà es trobarà amb els guanyadors de les altres Comunitats Autònomes i podrà viure una experiència molt interessant i motivadora.

Des d’aquestes línies felicitam a na Maria Pou pel seu premi i també a la resta d’alumnes del centre que han resultat finalistes. Enhorabona a tots i totes per la vostra feina!