El Col·legi La Salle Alaior proposa aquest curs realitzar una marxa popular solidària amb la nostra ONG PROIDEBA. Es realitzarà el proper diumenge 12 de maig i la sortida tindrà lloc a les 9:30 hores des del pati de la nostra escola.

Es tracta d’un projecte proposat pel departament de pastoral, aprovat per l’Equip Directiu del Centre La Salle d’ Alaior i  inclós al Projecte La Salle Menorca. És una iniciativa solidària i tots els beneficis recaptats dels donatius que ofereixen els participants aniran a l’ONG de la nostra Institució per poder col·laborar en els projectes que desenvolupa.
Les inscripcions es poden realitzar a la secretaria del centre des del 29 d’abril fins al mateix dia de la caminada.

PROIDEBA (Promoció i desenvolupament a Balears) és una fundació dels centres La Salle. Forma part de la central PROYDE que es troba a Madrid i l’objectiu final és l’ajuda als països en vies de desenvolupament. Neix d’un dels eixos bàsics de l’ideari dels centres La Salle: Educar en la justícia i la solidaritat.

La marxa està oberta a totes aquelles persones que hi vulguin participar, i es desenvoluparà  dins de l’escola, en un circuit urbà que consisitirà en dues voltes a la ruta blava saludable (“Es Banyer”) del programa de promoció de l’activitat física per a la Salut facilitada per l’Ajuntament d’Alaior (uns 5,3 km aproximadament).

Volem compartir una caminada familiar, oberta a totes les edats i que té un objectiu solidari. Sensibilitzar i animar a la participació d’una marxa amb l’objectiu d’ajudar als que més ho necessiten i aprofitar per donar importància als beneficis que aporta la pràctica de  l’activitat física.