El grup de tercer d’ESO està preparant els estands que exposarà a la III Fira de la Ciència i la Tècnica que organitzarà a Maó la Fundació Rubió-Tudurí el pròxim mes d’abril. Es tracta d’una experiència molt enriquidora per l’alumnat, ja que suposa explicar als visitants allò que s’ha après a l’escola, en el nostre cas relacionat amb la biologia i la tecnologia.

Hi participa tot el grup classe i ens organitzam en equips cooperatius, com sol ser habitual a La Salle Alaior. Cada equip programa amb plaques d’Arduino un joc manipulatiu que està relacionat amb entendre millor el funcionament dels nostres sentits i conceptes com temps de reacció, sensibilitat, memòria visual…Tot plegat estarà distribuït en dos estands que duen per títol “Com vas d’habilitats?” i “Reacciona”, la tasca està coordinada pel professorat de ciències d’ESO del centre.

Des del departament s’intenta fomentar en l’alumnat la curiositat i l’interès per la recerca alhora que afavorim crear espais d’investigació i treball en equip amb l’objectiu de desenvolupar competències claus pel futur dels nostres joves.Us anirem informant dels progressos i us convidarem a visitar-nos els dies 9, 11, 12 i 13 d’abril al Recinte Firal de Maó.

Alumnes de 3r d’ESO i Departament de ciències.