Avui ha sigut un dia ben profitós, hem tingut l’oportunitat de fer dues visites força interessants.

En primer lloc hem anat a l’aeroport. Allà ens esperava la responsable d’Aena per conduir-nos a visitar alguns dels llocs més importants pel bon funcionament del recinte.

Així, després de passar el filtre de seguretat, ens hem dirigit a la zona dels bombers ( cal dir que tota la visita s’ha de fer amb un vehicle perquè està prohibit caminar per la zona de trànsit aeri).

Quan hem arribat ens ha rebut el cap de bombers qui ens ha fet una explicació sobre com és el seu treball. Hem visitat la zona on ells passen les guàrdies i ens han mostrat els camions cisterna.

Després de fer una volta per la pista amb els camions, alguns de noltros ens hem provat l’equipament que ells han de portar en cas d’ incendi.

Un cop ens hem acomiadat dels bombers hem pogut anar a la zona de coordinació. Un lloc molt important perquè ells són els responsables de gestionar tots els serveis aeroportuaris.

Després de berenar en Es Pla d’es Monestir, ha començat la segona visita- taller en el museu. Aquí ens esperava na Judith i na Cristina qui ens han recordat alguns dels fets més importants que varen succeir a Menorca durant el segle XVIII, l’anomenada Menorca Britànica.

La nostra feina ha consistit en fer-nos experts en uns dels temes que hem tractat  i gravar-nos explicant tot el que sabem sobre ell per després poder transmetre-ho a tothom,

Nosaltres hem escollit la figura de Kane, el castell de Sant Felip, S’ Arraval antiga d’Es Castell i el mapa d’Assiotti.

Com hem dit abans, un dia ben profitós que ens ha servit per ampliar el nostre coneixement. Agrair a tots els responsables de les dues visites el tracte rebut.

Grup de 4t d’ESO