Aquest dilluns dia 20 un grup de pares i mares d’infantil i primer cicle de primària, es reuniren dins la biblioteca per preparar algunes decoracions nadalenques que ornamentaran les vidrieres de les classes del pis de baix.

Aquesta iniciativa va sorgir de la demanda de les mestres d’infantil que havien de restaurar alguns dels murals ja fets. La idea d’ajuntar-se i unificar la decoració de tota la part inferior de l’escola va ser una proposta que les mestres  de primer cicle acceptaren de bon grat; Representar en forma de seqüències els moments que acompanyen el naixement del Bon Jesús, els va semblar una manera visual i molt didàctica de fer arribar als alumnes aquest passatge de la Bíblia.

D’aquesta manera, quan estigui tota l’escola decorada,  qui vulgui fer una volta per la planta baixa, podrà veure des del pati, com va transcórrer el passatge sencer del Naixement, ja que en forma de coloristes murals es podrà observar des del moment  de l’Anunciació dels Àngels, passant per quan La Verge Maria i Sant Josep arriben a Betlem amb la mula, aquesta composició de murals és nova d’aquest curs; Els pastors i el poble de Betlem, novetat també d’aquest curs, fins  el naixement i l’adoració dels Reis de L’Orient.

En definitiva va ser un èxit de participació i esperem comptar amb aquestes col·laboracions més sovint. De fet,  la participació dels pares i mares el la vida de l’escola, contribueix a enfortir vincles  i representa un moment de gran importància pels infants que veuen treballar de forma conjunta els seus dos mons més importants (la família i l’escola).

Moltes gràcies a tothom!