A l’etapa d’infantil i a la de primària hem emprat els darrers dies d’escola per fer tallers a tots els cursos, us mostram un petit tast del que hem fet, esperam que us agradi:

Els d’infantil hem fet manualitats, balls, jocs d’aigua i un mural amb les nostres mans a la paret del pati.

 

Els de 3r d’EP han realitzat 4 tallers magnífics gràcies a unes mamis que han colaborat amb noltrus i han treballat cada taller d’una manera genial! Així, na Cati ens ha fet un taller de Contacontes amb titelles; n’Angi, un taller de perruqueria amb pentinats i recollits fantàstics i sprais de colors; na Rocío, un taller de coneixença personal i treball en equip i per últim; na Judith, un taller de mobilitat i educació vial. Moltes gràcies mamis!!

A 4t de primària han fet un taller de banderoles i diferents tipus de peces per decorar. Ha estat molt divertit!

 

A 6è d’EP han fet un taller de nusos mariners: “Hemos aprendido algunos de los nudos básicos como son el As de guía, ahorcado, nudo Llano, Ballestrinque y nudo Margarita. También palabras técnicas como: molinete, piña, cabo, guardacabo y grillete. Nos lo hemos pasado genial”. També han fet un taller de cuina i un altre de ioga, i des d’aquí volen agrair a tots els pares i mares que hi han participat.