Aquest 8 de març, al nostre centre, hem volgut retre homenatge als nostres referents femenins més propers. Així, la proposta del departament vertical de llengües i el departament de pastoral ha estat fer reflexionar amb el nostre alumnat sobre aquelles dones properes, de la família o el nostre entorn, que han estat especials per a nosaltres i que voldríem destacar.

Els grups d’infantil han adaptat la proposta. Partint de contes, imatges i cançons han extret valors que també comparteixen les dones més properes a ells. 

 Des de 3r de primària i fins a 4t d’ESO hem fet la següent dinàmica: cada alumne/a ha escollit una dona propera, la mare, l’àvia, una germana… i ha escrit una redacció sobre ella en un full de color lila. Alguns hi han afegit fotografies, comentaris, frases…

Totes aquestes creacions s’han comentat i compartit a les aules i després s’han penjat a les cartelleres dels passadissos per ambientar-los i fer així un petit homenatge a totes aquestes dones de casa nostra.

Perquè la millor herència que rebem són els valors que ens transmeten els nostres referents més propers, els moments compartits són, sense dubtes, les llavors que construeixen les nostres personalitats.