Els alumnes de 4t d’ESO , el dijous 25 van gaudir de l’art visitant el Centre d’Art Contemporani d’Alaior LOAC. Una visita on es van poder atracar i conèixer el treball d’artistes internacionalment reconeguts com Tàpies, Miró, Plensa, etc. I on també van descobrir d’altres artistes de diferents nacionalitats.

La visita es va centrar en un recorregut al voltant del concepte i les preguntes que molts de nosaltres ens hem fet en algun moment: què és l’art? L’art segueix viu? Què es pot considerar una obra d’art?

D’aquesta manera els alumnes van ser guiats per una experta i van anar descobrint mitjançant l’explicació de diferents obres contemporànies el concepte d’obra d’art, la seva autentificació i originalitat, l’abstracció i els seus inicis i com ens arriba a la societat actual.

L’art és sense dubte una forma d’expressió importantíssima per a les persones ja que ens permet mostrar al món tot tipus d’emocions i sentiments. A La Salle Alaior creiem que és fonamental que els nostres alumnes coneguin tant la història de l’art com les tècniques i moviments pictòrics que ens envolten, poden desenvolupar d’aquesta manera al màxim les seves capacitats creatives.

Pel grup va ser una sortida diferent on van descobrir una part de l’art molt actual aprenent a mirar les obres dels diferents artistes amb uns altres ulls, i tot al costat de casa!

L’exposició està situada al centre de la localitat, al carrer Baixamar, vos recomanem que no deixeu de visitar-la!

Dpt. Artístic