Avui els alumnes de primer d’ESO hem visitat un parell de jaciments prehistòrics per tal de complementar el tema de la prehistòria que estem treballant a classe.

Primer hem anat a Cala’n Porter, on ens espera en Borja, el nostre guia, i d’allà hem agafat el camí de cavalls fins Cales Coves. A més del paisatge natural, l’interès de Cales Coves resideix en el fet que s’hi troben un centenar de coves d’enterrament excavades pels homes durant l’Edat de Bronze.

Després de les explicacions i de recuperar forces amb el berenar ens hem dirigit a Torralba. Però la sorpresa ha estat que ho hem trobat tancat. Però hem improvisat i hem anat a So Na Caçana que està al costat.

En aquest jaciment hem pogut veure algunes de les construccions més característiques del talaiòtic com són el recinte de taula, talaiots, hipogeus i cases. A més, ens han acompanyat durant tota la visita un parell d’ases força simpàtics.

La veritat és que ha estat una magnífica sortida, amb un dia esplèndid, on hem pogut aprendre i descobrir aspectes interessants i curiositats de la nostra prehistòria. Ha estat una jornada de convivència ben divertida. Fins un altre!