En aquests moments, el grup de tercer d’ESO estem estudiant a geografia i història el sector de la indústria. Per entendre millor com funciona una planta de treball en cadena i a més, fer una feina  de camp analitzant el sector industrial a Menorca, hem fet avui una visita a la fábrica de Pons-Quintana d’Alaior.

Es tracta d’una empresa arrelada al nostre poble amb més de 50 anys de trajectòria, es va fundar en 1953, que està consolidada i té prestigi i reconeixement en el sector de la sabata dins i fora de la nostra illa.

Guiats per en Santi Pons-Quintana i en Pere Gomila, als que agraïm la seva disposició i bon tracte, hem pogut conèixer de primera mà el procés de disseny i fabricació del calçat de senyora que és la seva especialitat.

Ara, la tornada a l’aula ens portarà a la segona fase d’aquest procés d’aprenentatge. Hem de treballar en equip, cooperativament, investigar, ordenar idees i confeccionar la feina que la nostra professora de geografia ens ha encomanat. Segur, que amb l’experiència d’avui tot ens resultarà més senzill.