Els alumnes de quart hem tingut un dia ben entretingut i ple d’activitats. En primer lloc a primera hora del mati hem anat al Centre BIT. Allà, ens esperava na Carme Crespo, responsable del Centre. Ens ha explicat, que aquest centre, està impulsat pel Govern de les Illes Balears i el seu objectiu és servir de plataforma per implantar i desenvolupar projectes innovadors per a iniciatives emprenedores empresarials de base tecnològica.

Amb la seva presentació ens ha fet ser conscients,del gran ventall d’oportunitats que obren les noves tecnologies de cara al nostre futur, que existeix la possibilitat de crear un projecte propi com a sortida professional i com l’actitud personal, esdevé prioritària de cara a l’èxit de qualsevol projecte.

Després de la xerrada, hem pogut conèixer de primera mà un clar exemple d’emprenedoria d’una empresa ubicada al centre Bit. Es tracta de Binary, el gerent de la qual, en Tiago Barro, ens ha rebut a les seves instal·lacions, i ens ha explicat què es fa a la seva empresa. A més hem après a què es fa referencia quan diem que una empresa dirigeix la seva activitat al quart sector.

Haestat una visita ben interessant, que ens ha servit de complement perfecte a la matèria d’Iniciativa a l’activitat emprenedora i empresarial, la qual esteim cursant com a optativa alguns de noltros.