El grup de tercer d’ESO va poder gaudir d’un matí d’art en un entorn únic, van visitar les galeries Hauser & Wirth, a l’Illa del Rei.
De bon matí, van partir en un vaixell que ens va portar fins aquesta petita illa al centre del Port de Maó. Allà, ens esperava la nostra guia, que ens ha explicat breument la història de l’illa del rei i de com fa uns anys va sorgir la idea d’ubicar les galeries en aquest paratge.


Tot seguit, ens hem meravellat amb les obres de l’artista estatunidenc, Mark Bradford. Amb l’exposició “Masses and Movements” inaugura la nova localització a Menorca de les galeries Hauser & Wirth, la primera a Espanya. Va ser fascinant descobrir els sentiments i missatges que expressa amb cadascuna de les obres, que no van deixar indiferents al nostre alumnat. Conèixer les tècniques que ha emprat en les seves creacions ens ha semblat realment interessant.

Un cop acabada la visita, vam poder descansar a la vora del mar i passejar per l’illa gaudint del paisatge. Va ser una gran experiència!

Grup de 3r d’ESO