Aquesta setmana els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària hem tingut l’oportunitat de veure la quantitat de fruites i verdures que es conreen a l’illa de Menorca visitant la cúpula alimentària que s’havia instal·lat a Sant Diego.
Ha estat molt interessant perquè hem vist d’on arriben molts dels productes que compram a casa i ens sentim afortunats de poder-los conèixer i menjar.
En arribar, na Marta ens va fer entrar dins la cúpula i ens va posar uns quants vídeos. Els de 3r vam veure unes imatges de com es feia la mel i després un vídeo sobre els aliments que menjam a casa a els que es mengen a un menjador escolar. Tot ens va servir per reflexionar sobre quins aliments, sobretot fruites i verdures, tenim a Menorca.
Fora de la carpa, vam fer una activitat de classificació de fruites i verdures locals i de fora de Menorca.
A les fotografies que hem emprat per il·lustrar aquest article podeu veure els diferents moments de l’activitat organitzada pel Programa Leader Illa de Menorca i patrocinada pel Consell Insular. Hem xalat molt i hem conegut millor els productes de la nostra illa.