Ahir, els alumnes de 3r d’ESO vam rebre la visita del senyor Joan Mercadal, responsable d’OMP a Menorca. Es tractava d’una xerrada organitzada pel departament de pastoral i enmarcada dins les activitats de sensibilització que feim amb motiu del DOMUND.

Després de compartir una hora amb en Joan Mercadal, la tutora ens va demanar que cada equip cooperatiu anotés alguna idea que s’emportava del moment compartit. Aquests són els resultats:

“La missió que tenim és pels valents, hem d’aportar allò que poguem: doblers als més necessitats, menjar, donar-lis una casa per viure, una educació i sanitat de qualitat per poder sobreviure. En les seves paraules en Joan Mercadal ens va dir que aquest és el missatge de Déu”.

“Des del punt de vista dels cristians tots som germans i així quan alguna persona que tenim al nostre costat es fa mal l’ajudam perquè ens estimam!”

“Cuando tú aceptas la misión tienes que luchar por tu objetivo. Todo el mundo tiene una misión. Los valientes, son los que superan sus miedos”

“El señor Joan Mercadal, nos ha hablado de lo que significa ser valientes y lo que son las misiones con ejemplos claros y divertidos. También nos ha explicado cuales son los pilares que los mantienen con fuerza para seguir la misión y lo que hacen”

“Una misión es un objetivo o un cargo. No hay misión pequeña si el amor es grande. Todos los superhéroes son los que aceptan su misión y todos podemos hacerlo”.

Com es pot veure amb les conclusions dels alumnes, el missatge de’n Joan ha estat clar. Tots tenim una missió i el que ens caldrà és valor per acceptar-la. Estem molt agraïts al temps compartit. També ha visitat l’aula de 6è de primària.